Torenpoort De Mik (sneeuw 2021)
Maria-ter-Heide
  Torenpoort De Mik (sneeuw 2021)
           

Nieuws van vroeger

 24 oktober 1969 (55 jaar geleden)
Even na middernacht rijden twee mensen van de Kaart met hun auto op een zware transportwagen in de bocht bij meneer Loos. De kleine auto vatte onmiddellijk voor en de twee inzittenden verkoolden onder het oog van machteloze toeschouwers die vanwege de hitte niet meer tot bij de voertuigen konden komen. 's Avonds werden de regimentsfeesten van h ...  lees meer nieuws van vroeger

Kalender

 11-11-2024 Sint-Maarten kinderboerder ...

Openbaar vervoer

  De volgende bus 640 richting Antwerpen is om 12:01 uur (halte Kerk MTH).
  De volgende buurtbus richting Mariaburg (halte Bibliotheek MTH) is om 10:04 uur
  Uren kunnen verschillen op feestdagen en in vakanties!

Foto moment

De Lego blokken
  De Lego blokken
  Een kiekje insturen? Mail foto@mariaterheide.info

Natuur in de buurt: Ruimte voor zoogdieren?

Heb je je ooit afgevraagd wat Brasschaat en onze Voorkempen allemaal te bieden heeft aan natuurschoon? Welke zoogdieren er allemaal in je achtertuin kunnen leven? Nu is er de kans om op al deze vragen een antwoord te krijgen.

Op vrijdagavond 8 november 2019 (19.30u) organiseert Natuurpunt Brasschaat een gratis fototentoonstelling "Natuur in de buurt: Ruimte voor zoogdieren?" in Brasschaat. Een fototentoonstelling waarin enkele interessante topics aan bod komen. Deze zijn onder meer het voorkomen van zoogdieren in de buurt, alsook wat "Natuurpunt Brasschaat" allemaal uitspookt in uw achtertuin. Wilde Dieren in Nood en Agentschap voor Natuur en Bos zal onder meer ook aanwezig zijn met een voordracht omtrent hun werking en de samenwerkingen die er gebeuren tussen de verenigingen.

Met andere woorden zeker de moeite om eens te komen luisteren. We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze verkenning van de plaatselijke natuur, maar graag even een seintje of u aanwezig zal zijn deze avond via geertsteels[AT]hotmail.com. De tentoonstelling vindt plaats in "Zaal De Polygoon - Kapellei 15 - 2930 Brasschaat".


Meer nieuws

25-06-2024 Appartementen te koop in Maria-ter-Heide
03-06-2006 Ruimtelijk uitvoeringsplan KMO-zone Sint-Jobsesteenweg
05-05-2006 Kinderboederij Mikerf zoekt monitors

Nieuws zoekwoorden

  pfaff     krantenwinkel     dienstencentrum     watertoren     glasbak