Parkvijver De Mik
Maria-ter-Heide
  Parkvijver De Mik
           
  • Overzet amfibieën

  • De amfibieën overzet vindt zoals elk jaar weer plaats in de Kerkedreef en sommige delen van de Miksebaan. Dit jaar werden al 371 amfibieën overgezet (bron: www.hylawerkgroep.be).
  • Meer informatie op de amfibieën overzet pagina.

Nieuws van vroeger

 24 april 1987 (37 jaar geleden)
Voor de regelmatige kaarters worden de prijzen in de KWB uitgereikt. Prijzen voor de eersten en ook voor de laatsten.  lees meer nieuws van vroeger

Openbaar vervoer

  Er rijdt geen bus meer richting Antwerpen. De volgende rit is in de ochtend (halte Kerk MTH).
  De volgende buurtbus richting Mariaburg (halte Bibliotheek MTH) is om 08:32 uur
  Uren kunnen verschillen op feestdagen en in vakanties!

Foto moment

Jaarlijkse kermis - botsauto's
  Jaarlijkse kermis - botsauto's
  Een kiekje insturen? Mail foto@mariaterheide.info

Openbaar onderzoek nieuwe straatnamen

Het college van burgemeester en schepenen van Brasschaat brengt ter kennis dat een openbaar onderzoek wordt ingesteld betreffende het gemeenteraadsbesluit van 30 november 2005 houdende principiele goedkeuring van het toekennen van de namen Grote Heidedreef, Mahoniadreef, Sneeuwbesdreef, Hermelijndreef, Vogelzangdreef, Bosuildreef, Varen-dreef en Lansiersdreef aan de nieuw aangelegde dreven ter streke Grote Heide (zie onderstaand plannetje). De personen die tegen dit besluit bezwaren willen inbrengen worden verzocht deze schriftelijk te bezorgen aan het gemeentebestuur binnen de dertig dagen na de bekendmaking. De vastgestelde termijn van dertig dagen neemt een aanvang op 16 december 2005.

Update (01/02/2006): Nieuwe straatnamen in Grote Heide

Voor de straten in de streek Grote Heide werden al eerder de straatnamen principieel goedgekeurd. Hierover werd een openbaar onderzoek georganiseerd zoals dat wettelijk is voorgeschreven. Er werden geen bezwaren ontvangen; de straatnamen werden definitief goedgekeurd. Aan de nieuw aangelegde dreven van de Grote Heide werden volgende straatnamen toegekend: Grote Heidedreef, Mahoniadreef, Sneeuw-besdreef, Hermelijndreef, Vogelzang-dreef, Bosuildreef, Varendreef en Lansiersdreef.


Meer nieuws

02-03-2007 Oevers van hofgracht De Mik worden verstevigd
01-01-2022 Gelukkig Nieuwjaar 2022
09-03-2021 Wist-je-datjes wandeltocht

Nieuws zoekwoorden

  overvallen     wielerwedstrijd     brasschaat     vogelgriep     smoutebollen