Eenden in volle vlucht - Park De Mik
Maria-ter-Heide
  Eenden in volle vlucht - Park De Mik
           
  • Overzet amfibieën

  • De amfibieën overzet vindt zoals elk jaar weer plaats in de Kerkedreef en sommige delen van de Miksebaan. Dit jaar werden al 371 amfibieën overgezet (bron: www.hylawerkgroep.be).
  • Meer informatie op de amfibieën overzet pagina.

Nieuws van vroeger

 28 maart 1981 (43 jaar geleden)
In de avondmis van 17uur komen de kandidaat-vormelingen hun naam opgeven voor het Vormsel. De kaartjes worden nadien op een mooi bord gehecht, vlak bij het hoofdaltaar.

De Raffachols geven hun lenteshow in de Kring ten voordele van de gepensioneerdenbond. Ze deden weer formidabel hun best maar iedereen had maar één wens: de volgend ...  lees meer nieuws van vroeger

Openbaar vervoer

  De volgende bus 445 richting Antwerpen is om 16:19 uur (halte Kerk MTH).
  De volgende buurtbus richting Mariaburg (halte Bibliotheek MTH) is om 16:12
  Uren kunnen verschillen op feestdagen en in vakanties!

Foto moment

Schildpadden - De Mik
  Schildpadden - De Mik
  Een kiekje insturen? Mail foto@mariaterheide.info

T-Day sluit zomer-vakantie spetterend af

De zomervakantie is de festivalperiode bij uitstek. Voor ieder wat wils zou je dus denken, maar één groep wordt schromelijk over het hoofd gezien: de tieners. Volkomen onterecht uiteraard en daarom bundelen zes gemeentebesturen eind augustus de krachten met een spetterend gevolg: de allereerste editie van hét tienerfestival:de T-Day!

Je kan het zo gek niet bedenken of het zal er zijn. Zo kunnen de teens er niet enkel dansen en genieten van enkele topbands (oa Kaye Styles!!) maar komt elke andere tienerhobby aan bod. Workshops beatboxen, graffiti, djembé, breakdance, dj-en, henna, didgeridoo, dancehall, skatepark, mechanische stier, klimmuur met deathride, de allerbeste groepen uit de streek, speciale tatoeages...

Woensdag 30 augustus 2006 op het militaire domein in Brasschaat. En aangezien alles gratis is, is er geen enkele reden om niet te komen! De T-Day is een initiatief van de gemeentebesturen van Wuustwezel, Stabroek, Kapellen, Kalmthout, Essen en Brasschaat. Ook de Provincie Antwerpen en het Belgische leger.

Meer info: www.t-day.be


Meer nieuws

18-08-2011 Tieners sluiten zomer af op T-day
06-06-2006 Recreatiegebied 'Grote Heide' werd plechtig ingehuldigd
06-08-2020 Opgefriste Woudloper krijgt meer prominente plek

Nieuws zoekwoorden

  krantenwinkel     ziekenzorg     wielerwedstrijd     watertoren     bibliotheek