Parkvijver De Mik
Maria-ter-Heide
  Parkvijver De Mik
           
  • Overzet amfibieën

  • De amfibieën overzet vindt zoals elk jaar weer plaats in de Kerkedreef en sommige delen van de Miksebaan. Dit jaar werden al 371 amfibieën overgezet (bron: www.hylawerkgroep.be).
  • Meer informatie op de amfibieën overzet pagina.

Nieuws van vroeger

 29 maart 1977 (47 jaar geleden)
De vrouwen kuisen de kerk extra netjes en proper. Spinnenwebben worden weggenomen, stoelen worden afgewassen en de tapijten uitgezogen. De leden van de beheerraad van de Kring bespreken de verdere uitbouw van het parochiecentrum. De kern van Ziekenzorg geeft aan gebrekkige oudere mensen de kans te gaan winkelen in een winkelcentrum.  lees meer nieuws van vroeger

Openbaar vervoer

  De volgende bus 640 richting Antwerpen is om 12:18 uur (halte Kerk MTH).
  De volgende buurtbus richting Mariaburg (halte Bibliotheek MTH) is om 12:02 uur
  Uren kunnen verschillen op feestdagen en in vakanties!

Foto moment

Kerk en café Belle Vue
  Kerk en café Belle Vue
  Een kiekje insturen? Mail foto@mariaterheide.info

Piloot voor één dag, vlieg zelf

Heb je er altijd van gedroomd om te leren vliegen? Heeft vliegen je altijd al gefascineerd? Heb je er altijd van gedroomd om zelf een vliegtuig te besturen? Wil je een unieke ervaring opdoen? Heb je nooit deze stap durven te zetten?

De 'Koninklijke Aeroclub van Brasschaat' helpt je om deze stap te zetten. Het initiatief 'Piloot voor één dag' is bedoeld om iedereen tijdens een ééndaagse vlieginitiatie in de gelegenheid te stellen om zelf een vliegtuig te besturen. Op deze manier kan je nader kennis maken met een aantal aspecten van de opleiding als piloot. Indien je de smaak te pakken hebt gekregen, bestaat natuurlijk altijd de gelegenheid om als lid een volledige opleiding als Privaat Piloot in de 'Koninklijke Aeroclub van Brasschaat' te doorlopen.

De totale kostprijs voor dit uniek initiatief bedraagt € 150. In deze prijs zijn de initiatie theorieles, lesvlucht en de lunch inbegrepen. Er zijn twee sessies gepland voor het najaar 2006 [Zondag 28 mei 2006 en zaterdag 10 juni 2006].

Inlichtingen: ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie of wil je jezelf een vriend of je partner inschrijven, stuur dan een e-mail naar: piloot@aeroclub-brasschaat.be of neem telefonisch contact op met François Van Hool op het nummer: 0478 21 74 90


Meer nieuws

01-09-2011 Rommelmarkt ziekenzorg Maria-ter-Heide
07-12-2007 Dakhuus geeft fikse kortingen
20-10-2006 Heksentocht georganiseerd door Mater Dei Maria-ter-Heide

Nieuws zoekwoorden

  kapellei     kermis     de mik     inslag     ophokplicht